توصیه های دارویی بعد از ایمپلنت دندان

داروهایی که بعد از ایمپلنت باید استفاده کرد
۰
(۰)

در این مقاله قصد داریم داروهای پس از ایمپلنت دندان را معرفی کنیم.
با گذر زمان و بالا رفتن عمر، در صورتی که مراقبت های لازم را از دندان های خود به عمل نیاوریم، دیواره و سپس ریشه دندان ها آسیب دیده و دچار پوسیدگی می گردند. اگر دندان ها دچار پوسیدگی شوند و به موقع به آن ها رسیدگی نکنیم، کم کم لثه هم درگیر این مسئله شده و عفونت خواهد کرد. در این شرایط سپس عفونت وارد خون شده و خطرات بسیاری از جمله بیماری های قلبی مثل التهاب پوشش داخلی قلب (اندوکارتیتیس)، تصلب شرایین و حتی سکته ما را تهدید خواهند کرد.

داروهای مورد نیاز بعد از ایمپلنت

حال چاره کار کجاست؟ زمانی که پوسیدگی به ریشه می رسد بعضی افراد دندان را کشیده و رسیدگی را قطع می کنند. اما این راه حلی نهایی نیست و خود مشکلاتی را به دنبال خواهد داشت. از جمله، نامنظم شدن دندان ها در فک و از بین رفتن زیبایی، ناقص جویدن غذا و در نتیجه آن مشکلات معده…
خوشبختانه با پیشرفت علم پزشکی در حوزه درمان بیماری های دهان و دندان، امروزه ایمپلنت، راه حل نهایی برای جبران از بین رفتن بافت دیواره و ریشه دندان است. اگر به تازگی جراحی ایمپلنت را انجام داده اید یا در آینده ای نزدیک تصمیم به انجام این عمل دارید، خواندن این مقاله برای شما مفید خواهد بود.

داروهای پس از ایمپلنت

داروهای پس از ایمپلنت

پزشکتان از اولین روز جراحی برای شما داروهای ضد درد و التهاب را تجویز خواهد کرد. در این مقاله تعدادی از داروهای ضد درد و روش استفاده از آن ها را با شما در میان خواهیم گذاشت.

  • ایبوپروفن ۴۰۰ یا ۶۰۰ میلی گرم : این دارو هر ۶ تا ۸ ساعت یک بار مصرف می شود. اما اگر دردتان شدیدتر از آن است که ایبوپروفن تاثیر گذار باشد، داروهای زیر موثر تر خواهند بود.
  • تیلنول : این دارو هر ۴ ساعت یک عدد مصرف می شود
  • ویکودین : حاصل ترکیب هیدروکرودون و استامینوفن
  • نورکو یا تیلنول : این دارو دارای مقادیر زیادی کودوئین در ترکیبش است.
  • پرکوست : حاصل ترکیب اکسیکودون و استامینوفن

مصرف چه داروهایی احتمال شکست جراحی ایمپلنت را افزایش می دهد؟

موارد گفته شده داروهایی هستند که همگی در دسته داروهای ضد التهابی قرار می گیرند. برای مصرف هرکدام از داروها، با پزشک معالج خود مشورت کرده و طرز مصرف آن را از روی بسته بندی درج شده دنبال کنید.
در زمان مصرف هر کدام از داروهای بالا، از مصرف همزمان الکل بپرهیزید. همچنین پس از مصرف داروهای ذکر شده از رانندگی خود داری کنید.
همچنین استفاده از ژل SOCKIT در کاهش درد بسیار موثر خواهد بود. طریقه مصرف آن بدین صورت است که به اندازه خمیدگی سر سرنگ، از مواد داخل آن را بر روی تاج دندان تزریق می-شود و به این ترتیب مراحل تسکین درد آغاز می شود

تحقیقات پزشکان داروساز و همچنین تجربه جراحان دندان و فک نشان می دهد مصرف کلیه داروهای ضد افسردگی در طبقه SSRIs احتمالا به شکست جراحی ایمپلنت ختم می شوند. چرا که این داروها روند رشد استخوان فک و همچنین پیوند قطعه فلزی ایمپلنت را کند می کنند.
بخشی از داروهایی که در این طبقه قرار می گیرند عبارتند از:
• پاروکستین
• فلوکستین
• زولفت
• لکساپرو
حال که داروهایی که معمولا پس از جراحی استفاده یا منع می شوند را عنوان کردیم، بهتر است اطلاعات تکمیلی در خصوص ایمپلنت را با هم مرور کنیم.

ایمپلنت دندان چیست؟

قطعه ای فلزی از جنس تیتانیوم است که طی یک جراحی در استخوان فک قرار گرفته و تاج دندان به آن متصل می گردد. تیتانیوم کاملا با بافت بدن همخوانی دارد و به مرور به فک پیوند می خورد.
برای انتخاب این روش درمان، چه نکاتی مد نظر قرار گیرد؟
زمانی که تصمیم گرفتید دندان هایتان را ایمپلنت کنید، لازم است پزشکان حاذق و همچنین کلینیک های مجهز را پیدا کرده و بعد از اطمینان از دانش و تجربه متخصص ایمپلنت مربوطه، در خصوص هزینه اقدام کنید.

تعریفی از ایمپلنت دندان

آیا این مقاله برایتان مفید بود؟

میانگین رای ۰ / ۵. تعداد رای: ۰

هنوز رای ثبت نشده است.

به اشتراک بگذارید :
[addtoany]
مشاوره آنلاین