ارتودنسی پیشگیری

ارتودنسی پیشگیری
۵
(۱)

به طور کلی می‌ توان گفت ارتودنسی پیشگیری برای کودکان در نظر گرفته می شود. به طوری که لازم است دندان های دائمی فرزند شما قبل از بیرون آمدن به ‌صورت پیشگیرانه تحت درمان قرار گیرد. اگرچه بسیاری از افراد با شنیدن اسم ارتودنسی دندان به یاد اصلاح ناهنجاری های دندان می ‌افتند اما باید بدانیم عمل ارتودنسی شامل پیشگیری از مشکلات دندانی نیز می ‌باشد.

ارتودنسی پیشگیری چیست؟

ممکن است هنگامی که شما فرزند خود را به دندانپزشکی ببرید، هنگامی که هنوز دندان‌ های شیری او کاملا نیفتاده باشد، دندانپزشک به شما توصیه کند که از ارتودنسی برای دندان های کودک خود استفاده کنید که در اینجا طبیعتا شما متحیر خواهید شد و برایتان سوال پیش می آید که چرا در این سن باید دندان ‌های کودک شما ارتودنسی شود؟

دقت کنید که در این زمان اصلاحاتی که انجام می گیرد ارتودنسی پیشگیرانه بوده و به طور کلی می توان گفت این ارتودنسی مربوط به اصلاح اولیه دندان کودک است که بهتر است کودکان در سن ۷ سالگی حتما با یک متخصص ارتودنسی ملاقات داشته و در صورتی که متخصص طبق بررسی های انجام شده بفهمد که کودک شما نیاز به ارتودنسی پیشگیری دارد باید این اصلاحات انجام گیرد.

همچنین بخوانید: آیا ارتودنسی درد دارد؟

ارتودنسی پیشگیری

هدف ارتودنسی کودکان

به طور کلی می توان گفت در فاز اول که همان درمان اولیه بوده و معمولا در حدود سن ۸ تا ۹ سالگی شروع شده هدف از درمان اصلاح رشد فک و برخی ناهنجاری ها همچون کراس بایت می باشد. دقت داشته باشید با درمان اولیه، دندان های دائمی کودک شما به درستی و در جایگاه مناسب خود رشد خواهند کرد. با این حال می توان گفت این ارتودنسی علم تشخیص ناهنجاری ها بوده و با مداخله متخصص، دندان های کودک شما در آینده ظاهری کاملا مناسب خواهد داشت.

همچنین بخوانید: طول درمان ارتودنسی

اهمیت استفاده از ارتودنسی برای کودکان

هنگامی که متخصص ارتودنسی برای دندان های کودک شما این عمل پیشگیرانه را تجویز می کند شاید برای شما هم سوال پیش بیاید که اهمیت استفاده از ارتودنسی پیشگیری چه می باشد و چرا لازم است کودکانی که حتی هنوز دندان‌ های شیری آنها به طور کامل نیفتاده است باید از ارتودنسی استفاده کنند. توجه داشته باشید متخصصان ارتودنسی معتقد هستند که اگر مشکلات دندان در کودکان در زمان درستی شناسایی شود و در زمانی که هنوز کودک به خوبی رشد نکرده است اقدام به رفع این ناهنجاری ها گردد به راحتی می توان از درمان های پرهزینه و تهاجمی تر آینده جلوگیری نمود. با این حال اگر شما به یک متخصص مجرب مراجعه کنید به راحتی در طول معاینات منظم در مطب، مشکلات خاصی که ممکن است وجود داشته باشد آشکار شده و متخصص ارتودنسی تشخیص می دهد که نیاز به درمان های پیشگیرانه می باشد یا خیر.

ارتودنسی پیشگیری

همچنین بخوانید: سن مناسب ارتودنسی

ارتودنسی پیشگیری

از جمله مهمترین مشکلات ارتودنسی می توان به فضای بیش از حد بین دندان ها، مشکلات رشد فک، دندان های نامنظم و جلو زده و تراکم دندان‌ ها اشاره کرد. این مشکلات ممکن است بر اثر آسیب ‌های وارد شده به دهان و یا تکرار عادت های غلط فردی به وجود آید و همچنین این مشکلات ممکن است به صورت ارثی نیز باشد. با این وجود توجه داشته باشید پس از اینکه کودکان در سن ۱۳ سالگی تمامی دندان ‌های شیری خود را از دست می ‌دهد استخوان های فک آنها در سن نوجوانی سخت تر شده و رشد خود را تکمیل می کند که طبیعتا در این زمان اگر فردی بخواهد اقدام به ارتودنسی کند زمان بیشتری نیاز است و احتمالا نیاز به جراحی فک باشد. اما در زمان کودکی دریافت درمان ارتودنسی پیشگیری بسیار راحت تر بوده و از نیاز به ارتودنسی ها در دوران بزرگسالی نیز جلوگیری می کند. با وجود این امر اهمیت این ارتودنسی کاملا آشکار است.

چه کودکانی به ارتودنسی نیاز دارند؟

شاید بسیاری از افراد فکر می ‌کنند که ارتودنسی تنها علم بهبود ظاهر لبخند است اما باید بدانید این علم به درمان ناهنجاری های استخوان فک نیز کمک کرده و با وجود این امر هم ترازی دندان ها و استخوان های فک بالا و پایین بهتر می ‌شود. طبیعتا ناهنجاری فک می تواند بر نحوه جویدن، خندیدن و بسیاری از حالات دیگر تاثیر بگذارد. حال اگر شما هم سوال می پرسید که آیا کودک شما کاندید مناسبی برای ارتودنسی پیشگیری می ‌باشد یا خیر باید بدانید هنگامی که مشکلاتی همچون افتادن دندان های شیری زودتر یا دیرتر از موعد، اختلال در جویدن غذا، اختلالات تکلمی، عادت مکیدن انگشت، عادت فشار دادن دندان ها بر روی هم، جلوزدگی فک پایین، عدم تقارن صورت و موارد این چنین وجود داشته باشد، به طور حتم لازم است که کودک شما ارتودنسی کند.

همچنین بخوانید: ارتودنسی کودکان

ارتودنسی پیشگیری

مزایای ارتودنسی پیشگیری چیست؟

علاوه بر اینکه یکی از مهم‌ترین مزایای ارتودنسی پیشگیری، برطرف کردن ناهنجاری های فک می باشد لازم است بدانید با این اصلاح تمامی اختلالات گفتاری برطرف خواهد شد؛ به طوری که اگر والدین متوجه شوند فرزندشان در حین صحبت کردن با مشکل مواجه است باید نظر یک متخصص ارتودنسی را جویا شوند و در صورتی که مشکلات فکی و دندانی نیز داشته باشد به راحتی می‌ توانند مشکلات گفتاری و تلفظی را نیز برطرف کنند.

همچنین از دیگر مزایای ارتودنسی پیشگیری سلامت و بهداشت در دهان است به طوری که طبیعتا مرتب بودن دندان ها این امکان را به وجود می ‌آورد تا نظافت دندان ها آسان ‌تر شده و در این صورت هیچ گونه ماده غذایی در فضای بین دندان ها پنهان نمی شود و در نتیجه پوسیدگی دندان‌ها نیز به حداقل خواهد رسید.

از طرفی با وجود اینکه ارتودنسی پیشگیری لبخند جذاب و منحصر به فرد به کودک شما هدیه داده می شود، طبیعتا اعتماد به نفس کودک بالا رفته و می تواند از لحاظ روحی نیز تاثیرات بسیار مثبتی داشته باشد.

دستورالعمل های ارتودنسی برای کودکان

حال پس از این که به این نتیجه رسیدید تا کودک خود را به یک متخصص ارتودنسی نشان دهید تا در صورت لزوم از این اصطلاح برای دندان های وی استفاده شود، باید بدانید که لازم است بعد از این عمل فرزند خود را از مصرف غذاهایی که منجر به آسیب بربس ها می ‌شود منع کرده و بعد از درمان ارتودنسی کاملا مراقب فرزند خود باشید.

در صورتی که برای فرزند خود از بریس متحرک استفاده شده است لازم است که به صورت مرتب آن را تمیز کرده و طبق دستور پزشک آن را درون محفظه مخصوص قرار دهید. از طرفی دقت داشته باشید حتما لازم است که به متخصص دندانپزشک اطفال مراجعه نمایید.

شما می توانید برای دریافت مشاوره ارتودنسی، ایمپلنت و یا دریافت نوبت با ما از طریق صفحه تماس با ما در ارتباط باشید و یا برای پاسخ به پرسش های احتمالی تان می توانید از طریق قسمت پرسش و پاسخ، سوالات خود را ثبت نمایید تا در اسرع وقت توسط متخصصین به شما پاسح داده شود.

همچنین بخوانید: بهداشت در ارتودنسی

ارتودنسی پیشگیری

آیا این مقاله برایتان مفید بود؟

میانگین رای ۵ / ۵. تعداد رای: ۱

هنوز رای ثبت نشده است.

به اشتراک بگذارید :
[addtoany]
مشاوره آنلاین