درمان ایمپلنت راهی برای دندان از دست رفته

درمان ایمپلنت

اگر شما هم از مشکلات نداشتن دندان رنج می برید و یا بر اثر حادثه ای دردناک دندان های خود را از دست داده اید، می توانید به کمک ایمپلت دندان برای همیشه از زیبایی دندان هایتان لذت ببرید.
ایمپلنت‌ها با روش جراحی لثه در داخل استخوان فک، قرار می‌گیرد. پیچ هایی که از آن استفاده می‌کنند، از جنس فلزی است که کاملاً با بدن سازگار هستند. بعد از قرارگیری این پیچ ها، به دندانپزشک این امکان را می‌دهد تا بتواند با پروتز دندانی، روکش ایمپلنت را بر روی آن‌ها قرار دهد.
در این مقاله با انواع ایمپلنت دندان و نحوه گذاشتن آن بر روی دندان آشنا می شوید.

همچنین بخوانید: مدت زمان مناسب برای انجام ایمپلنت پس از کشیدن دندان

درمان ایمپلنت

ایمپلنت دندان؛ جایگزین دائمی و مناسب دندان

دندان‌پزشک بعد از اینکه ایمپلنت را بر روی دندان شما قرارداد، شروع به استخوان‌سازی سلول های استخوان ساز می‌کند تا استخوان فک تان به ایمپلنت کامل جوش بخورد.
جوش خوردن تقریباً از ۳-۴ ماه طول می‌کشد. بعد از این مرحله، دندان های شما را برای قسمت تاج و روکش دندان آماده می‌کنند. زیبایی دندان بر روی چهره شما تأثیرگذار است و با داشتن دندان هایی زیبا، به اعتماد به نفس شما هم افزوده می‌شود.
برای شروع ایمپلنت کردن برای خانم ها از سن ۱۵ سال و برای آقایان از سن ۱۸ است. اگر از سنین کمتر از سن گفته شده، ایمپلنت کنید به دندان‌هایتان آسیب جدی و خطرناکی وارد می‌شود.

همچنین بخوانید: ایمپلنت بدون جراحی چگونه است؟

انواع ایمپلنت های موجود

افراد زیادی هستند که به خاطر ندانستن انواع ایمپلنت ها، که کدام جنس و ساخت کدام کشور بهتر است، جراحی خود را عقب می‌اندازند. اما باید نکته بسیار مهمی که باید به آن توجه کنید را گوش زد کنیم که، قبل از ایمپلنت کردن باید به دنبال بهترین متخصص ایمپلنت بگردید که مهارت و تجربه بالایی داشته باشد.
به‌طور کلی، ایمپلنت‌ها به سه دسته تقسیم می‌شوند:

  1. ایمپلنت زایگوماتیک: در مواقعی که استخوان فک بالا تحلیل شدیدی می‌رود این روش گزینه مناسبی است.
  2. ایمپلنت ساب پریوستیال: در مواقعی که استخوان فک پایین تحلیل شدیدی می‌رود این روش گزینه مناسبی است.
  3. ایمپلنت داخل استخوان: از معروف ترین ایمپلنت ها است که به شکل پیچ در استخوان فک قرار می‌دهند.
درمان ایمپلنت

همچنین بخوانید: آیا همه دندان ها را می توان ایمپلنت کرد؟

از دست دادن دندان

از بین رفتن خود دندان ها، به سه شکل می‌تواند اتفاق بیافتد:

۱.از دست دادن یک دندان

در هر سه مورد شما نیز دارید تا به کمک یک متخصص خوب، ایمپلنت کردن دندان های خود را شروع کنید. برای کسانی که بین دندان هایشان را می‌خواهند پر کنند، از روش قدیمی بریج استفاده می‌کنند. مشکلی که در این روش وجود دارد این است که ممکن است به دو دندان سالم تان، آسیب وارد شود. همچنین به خاطر تحریک نشدن کافی استخوان فک، استخوان رو به تحلیل رفتن می‌رود. اما با ایمپلنت کردن دندان ها، این مشکلات رفع می‌شوند و بهترین روش موجود نیز است.

درمان ایمپلنت

۲.از دست دادن دو یا چند دندان

روش قدیمی دیگری که برای درست کردن دو یا چند دندان از دست رفته وجود دارد، پروتز متحرک نام دارد. این نوع پروتز همانند قلابی است که دور دندان را می‌گیرد. این درمان، دردناک و آسیب زننده است. چون فشاری که به پایه های دندان وارد می‌کند، دندان ها را لق می‌کند. در نتیجه با روی کار آمدن روش ایمپلنت، علاوه بر زیبایی ظاهری، آسیب های ناشی از روش های قدیمی را نیز از بین ببرید.

۳.از دست دادن همه دندان

پروتز های کامل متحرک یکی از روش های قدیمی و سختی است که در گذشته بر روی بیماران انجام‌شده است. عواملی چون سختی تکلم و لقی پروتز در دهان، از دیگر مشکلات پروتز های کامل متحرک است. اما امروزه با به وجود آمدن ایمپلنت دندان، دیگر بیمار دچار چنین دردسر نخواهد شد.

همچنین بخوانید: درد ایمپلنت

مزایای ایمپلنت دندانی

درمان به روش ایمپلنت، به خاطر مقاومت بالای آن، راحت جویدن و حرف زدن و همچنین زیبایی ظاهری آن کاملاً می ارزد که دندان های خود را این‌گونه درمان کنید.
یکی دیگر از مزایای ایمپلنت، عمر طولانی آن است. حتی اگر از بین برود شما می‌توانید دوباره جایگزین آن کنید. اگر بعد از عمل جراحی، بهداشت فردی خود را رعایت کنید، این دندان ها، همیشه سالم خواهند ماند.
همیشه به دنبال متخصصی بروید که مطمئن هستید سابقه خوب و تجربه بالایی دارند. اگر در انتخاب آن دقت کافی نداشته باشید دچار مشکلات جبران‌ناپذیری می‌شوید. حتی اگر برای ایمپلنت دندان و ارتودنسی دندان ، بهترین برند و هزینه زیادی کنید، اما انتخاب متخصص دندان‌پزشک و متخصص ارتودنسی خوب را جدی بگیرید.
شما می تواندی برای دریافت مشاوره ارتودنسی، ایمپلنت و انواع ناهنجاری های دهان و دندانی با کارشناسان ما سوالات خود را از طریق صفحه پرسش و پاسخ مطرح نمایید.

همچنین بخوانید: ارتودنسی سریع

به این مقاله امتیاز دهید
به اشتراک بگذارید :
[addtoany]
مشاوره آنلاین