کاشت دندان بدون ایمپلنت یکی دیگر از روش های کاشت دندان های مصنوعی است که می تواند برای جایگزینی دندان های مصنوعی به کار برود. در این روش نیازی به انجام جراحی لثه و دندان برای کاشت قطعه ایمپلنت نبوده و شما می توانید با قرار دادن دندان های مصنوعی یا روکش هایی، عملیات کاشت دندان را با نظارت متخصص ایمپلنت انجام دهید.
در طول سال های اخیر به خصوص در طول ۳۰ سال گذشته، روش های متنوعی برای کاشت دندان ها به وجود آمده است که به کمک آنها، می توان دندان های از دست رفته را بازیابی کرده و تعویض نمود. یکی از پر استفاده ترین این روش ها، ایمپلنت دندان می باشد.
همچنین بخوانید: طول عمر ایمپلنت دندان چقدر است؟
از جمله این روش ها می توان گفت:
امروزه کاشت ایمپلنت یکی از روش های رایج در دنیا است که ماندگاری و عمر بالایی دارد. البته این ماندگاری به عوامل مختلفی بستگی دارد.
اما ممکن است افرادی به علل مختلف و معایبی که دارد از جمله نیاز به جراحی برای کاشت ایمپلنت، دوره درمانی طولانی آن که می تواند ۳ الی ۶ ماه طول بکشد، هزینه آن و… علاقه ای به این روش نداشته باشند. در این صورت می خواهیم در ادامه به معرفی روش های کاشت دندان بدون ایمپلنت بپردازیم.
یکی از روش های کاشت دندان بدون ایمپلنت روش پل ثابت می باشد. در کاشت دندان به صورت پل ثابت معمولا سه دندان در جای خالی قرار می گیرند که دندان وسط مانند یک پل سبب چسبیدن دندان های کناری به هم می شود. این نوع روش کاشت دندان بدون ایمپلنت معمولا بیش از یک جلسه طول کشیده و لازم است دندان پزشک پس از آماده کردن دندان های کناری، به چسباندن دندان پل بپردازد.
دندانپزشک با تهیه کردن قالب دندان برای فضای خالی و ارسال آن به لابراتوار، دندان های مصنوعی را با استفاده از موادی از جمله فلز، سرامیک، شیشه و یا ترکیب آنها ساخته و سپس دندان پل را به آنها اتصال می دهد. در مورد مزایای این روش می توان گفت:
همچنین بخوانید: بهترین متخصص ارتودنسی در تهران کیست؟
همچنین بخوانید: تفاوت ایمپلنت و بریج دندان
یکی دیگر از روش های کاشت دندان بدون ایمپلنت، روش استفاده از دندان های مصنوعی است. در این روش برای کاشت دندان بدون استفاده از ایمپلنت معمولا با اتصال یک پایه پلاستیکی که همرنگ با لثه های شما است، چارچوبی برای اتصال دندان های مصنوعی ایجاد می شود. از ویژگی های این روش می توان به جابجایی آن دندان ها از دهان اشاره نمود که می تواند برای تمیز کردن انجام شود.
در مورد مزایا و معایب این روش می توان به مواردی اشاره نمود:
شما می توانید برای اطلاع از هزینه های درمان (مانند هزینه ارتودنسی و ایمپلنت) و روش های مختلف جهت ناهنجاری ها و مشکلات دهان و دندانی اعم از ارتودنسی دندان و ایمپلنت با ما از طریق صفحه تماس با ما در ارتباط باشید. در صورت وجود هر گونه پرسش می توانید سوال خود را در قسمت پرسش و پاسخ ثبت نمایید تا در اسرع وقت پاسخ پزشک را دریافت نمایید.