کامپوزیت دندان

کامپوزیت دندان 004

آشنایی با کامپوزیت دندان

یکی از روش های اصلاح طرح لبخند ، استفاده از کامپوزیت دندانی می باشد که بسیاری از افراد در سراسر جهان به دنبال استفاده از این روش هستند تا به زیبایی مورد نظر خود برسند و با خیال راحت لبخند بزنند. شما نیز می توانید برای انجام هرگونه اقدامی در زمینه کامپوزیت و زیبایی دندان های مورد نظر خود، با دندانپزشک بسیار معتبر و مجرب در این خصوص مشورت های لازم را داشته باشید. هزینه کامپوزیت دندان یکسان نیست و به مواد وبرند مصرفی آن بستگی دارد.

برای مشاهده هزینه کامپوزیت دندان به صفحه تعرفه دندانپزشکی مراجعه نمایید.

کامپوزیت دندانی

امروزه بسیاری از افراد در کل جهان به دنبال رسیدن به زیباترین و جذاب ترین دندان ها هستند تا از این طریق بتوانند لبخند بسیار شگفت انگیزی را داشته باشند. کامپوزیت نوعی ماده رزین می باشد که دارای انواع بسیار گوناگونی بوده و دارای استحکام بالا و قابلیت پولیش پذیری بوده که بسیاری از دندانپزشکان استفاده از آن را برای زیبایی دندان در اولویت های خود قرار داده اند. از مهمترین ویژگی های استفاده از کامپوزیت دندانی می توان به قابلیت انعطاف، مقاومت بسیار بالا، درخشندگی بسیار بی نظیر، ماندگاری طولانی، درمان زیبایی و هزینه های بسیار مناسب آن اشاره کرد. دندانپزشک مجرب در این زمینه می تواند با انجام معاینه های بسیار دقیق از دندان های مراجعه کنندگان خود، تصمیم لازم را برای انجام کامپوزیت بر روی دندان های بیمار خود اخذ نماید. در ادامه مقاله سعی بر آن داریم تا در مورد مراحل و مراقبت های بعد از کامپوزیت توضیحات بیشتری را به حضورتان ارائه دهیم. با ما همراه باشید.

کامپوزیت دندانی

کاربرد کامپوزیت دندان

همانطور که در قسمت قبلی نیز به این امر اشاره شد، امروزه استفاده از کامپوزیت برای زیبا ساختن دندان ها در میان بسیاری از افراد در کل جهان افزایش یافته است به طوری که کاربرد بی نظیر این روش زیبایی و درمانی سبب شده تا افراد استفاده از آن را در اولویت های خود قرار دهند. از مهمترین و اصلی ترین کاربردهای کامپوزیت دندان می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • اصلاح ترک خوردگی و ترمیم دندانی
  • برای ترمیم دندان های شکسته
  • جهت پر کردن دندان های جلویی
  • برای پر کردن دندان هایی که به شکل بسیار گسترده ای تخریب شده اند
  • برای پر کردن فاصله میان دندان های مختلف
  • برای رفع و برطرف کردن هرگونه بد فرمی دندان و بد رنگی آن

اگر شما نیز با یکی از مشکلات ذکرشده در فوق رو به رو هستید می توانید بدون از دست دادن این فرصت طلایی هم اکنون با یکی از مجرب ترین و متخصص ترین دندانپزشکان در این زمینه مشورت های لازم را داشته باشید و خود را برای رسیدن زیبایی بسیار بی نظیر آماده کنید. کامپوزیت دندانی استفاده شده می تواند بی نظمی و به هم ریختگی به وجود آمده را در شکل ظاهری دندان ترمیم کرده و شگفت انگیزترین و بهترین دندان ها را برای خود به ارمغان آورید.

 

مراحل انجام کامپوزیت

مراحل انجام کامپوزیت دندانی توسط دندانپزشکان بسیار آسان و ساده می باشد به طوری که در زیر به خلاصه ای از این مراحل انجام کامپوزیت خواهیم پرداخت:

  • جرم گیری و شستشوی دندان ها به شکل کامل و تمیز
  • خشک کردن دندان ها و فضای داخلی دهان
  • استفاده از چسب های مخصوص برای چسباندن کامپوزیت های دندانی
  • استفاده از پرتوی نوری برای فعال و سخت کردن کامپوزیت چسبیده شده بر روی دندان
  • پولیش کامپوزیت برای فرم دادن به دندان کامپوزیتی

یکی از مهمترین عواملی که می توانید در فرآیند و مراحل کامپوزیت دندانی بسیار موثر باشد، دانش و تجربه دندانپزشک در این زمینه بوده که باعث می شود کامپوزیت های استفاده شده بر روی دندان به بهترین و زیباترین شکل ممکن بر روی دندان واقع شود.

همچنین بخوانید: ارتودنسی بهتر است یا کامپوزیت؟

مراحل انجام کامپوزیت

درد ناشی از کامپوزیت

توجه داشته باشید که استفاده از کامپوزیت های دندانی ممکن است یک سری معایب و مزایایی را به دنبال داشته باشد که بیماران می توانند با آگاهی بیشتر در این خصوص، بهترین تصمیم را برای انجام کامپوزیت های دندانی داشته باشند. از مهمترین و اصلی ترین سوال های دیگری که برای بسیاری از افراد به وجود می آید، درد ناشی از کامپوزیت می باشد به طوری که توجه نمایید تا درد حاصل از این عمل طبیعی بوده چرا که با هرگونه تغییری در هر بافتی بلافاصله دردی را می توان احساس کرد. درد بسیار خفیف تا چند روز بسیار عادی بوده و پزشک می تواند با تجویز داروهای مسکن میزان این درد را کاهش دهد. البته برخی از بیماران بر این باورند که درد ناشی از کامپوزیت به دلیل عدم رعایت مراقبت های بعد از این عمل می باشد. از مهمترین و اصلی ترین دلایلی که سبب ایجاد درد می شود می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • حساس شدن دندان به سرما و گرما
  • احساس درد در حین جویدن

طول عمر کامپوزیت دندانی

بسیاری از بیماران سوالات زیادی را در خصوص تعویض و طول عمر کامپوزیت دندانی دارند که در این خصوص می توان گفت، تعویض کامپوزیت دندان در صورتی اتفاق می افتد که دچار خرابی و آسیب بسیار جدی واقع شود که زمان مشخصی برای این امر مشخص نبوده و در نظر داشته باشید که طول عمر کامپوزیت های دندانی از ماندگاری و طول عمر بسیار بالایی برخوردار بوده که همین امر سبب شده است تا در میان مردم از محبوبیت بسیار بالایی برخوردار باشد. استفاده از تکنولوژی نانو در ساخت و طراحی انواع کامپوزیت ها سبب شده است که از مقاومت شگفت انگیزی برخوردار بوده و رنگ آن نیز ثابت باشد. همچنین برخی از رفتارها و فاکتورها نیز ممکن است در طول عمر کامپوزیت تاثیر شگفت انگیزی را داشته باشد که از مهمترین این فاکتورها می توان به عادت های غذایی، رعایت بهداشت و مراقبت های بعد از کامپوزیت اشاره کرد. شما نیز می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص هرگونه کامپوزیت نیز با دندانپزشک مجرب مورد نظر خود صحبت های لازم را انجام داده و از این طریق به حداکثر طول عمر کامپوزیت خود دست پیدا کنید.

همچنین بخوانید: طول عمر ایمپلنت دندان یا کاشت دندان چقدر است؟

طول عمر کامپوزیت دندانی

مراقبت های بعد از کامپوزیت دندان

اگر شما نیز قصد دارید تا در آینده نزدیک از کامپوزیت دندانی استفاده و از دندان های بسیار زیبا و شگفت انگیزی برخوردار باشید، می توانید با در نظر گرفتن برخی از مهمترین و اصلی ترین نکات از این کامپوزیت به مدت طولانی بهره مند شوید. از مراقب های بعد از کامپوزیت می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • به هیچ عنوان از هیچ دخانیاتی استفاده نکنید چرا که تاثیر بسیار منفی را بر روی رنگ کامپوزیت استفاده شده خواهد گذاشت.
  • حتما از دهانشویه هایی که دندانپزشک تان تجویز کرده است استفاده نمایید چرا که برخی از دهانشویه ها می تواند رنگ کامپوزیت را تغییر دهند.
  • از مصرف قهوه، چای و نوشابه در روزهای اولیه از دوره درمان خود به شدت پرهیز کنید.
  • در صورتی که از مواد غذایی رنگی استفاده کردید بلافاصله از مسواک استفاده کنید.
  • دندان های کامپوزیتی خود را با استفاده از یک مسواک بسیار نرم تمیز کرده و برای پاکسازی بسیار تمیز نیز می توانید از نخ دندان هم استفاده لازم را داشته باشید.
به این مقاله امتیاز دهید
به اشتراک بگذارید :
[addtoany]
مشاوره آنلاین