ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان
ایمپلنت دندان | کاشت دندان

منظور از ایمپلنت دندان یا کاشت دندان، جایگزین دندان‌های از دست رفته می‌باشد. دندان کاشته شده دقیقاً همانند دندان‌های طبیعی عمل می‌کند به طوری که فرد تفاوت آن را با دندان‌های طبیعی احساس نمی‌کند. به طور کلی می‌توان گفت که عمل ایمپلنت دندان توسط متخصص ایمپلنت بهترین روش برای جایگزین کردن دندان‌های افتاده و از دست رفته می‌باشد.

یکی از نکات مثبت و قابل توجه ایمپلنت دندان ثابت بودن آن است و دیگر نیازی نیست مانند دندان‌های مصنوعی آن را از دهان خارج کرد. در گذشته که از روش‌های دیگری برای پر کردن جای دندان‌های خالی استفاده می‌کردند افراد در هنگام غذا خوردن به مشکل برمی خوردند ولی امروزه با انجام ایمپلنت دندان، دیگر هیچ مشکلی در غذا خوردن بروز نکرده و احساس دندان مصنوعی برای فرد ایجاد نمی‌شود.

ایمپلنت دندان چیست؟

ایمپلنت دندان با ایجاد یک پایه قوی در استخوان فک و یک روکش دندانی، یک دندان را کاملاً مشابه دندان واقعی شبیه‌سازی می‌کند. از آنجا که ایمپلنت دندان برخلاف سایر روش‌های جایگزینی بی‌دندانی، از پیچ‌های داخل فک استفاده می‌کند در نتیجه استحکام بسیار بیشتری خواهد داشت.

در واقع ایمپلنت نام یک قطعه و یک روش درمانی است که در آن جراح لثه و متخصص ایمپلنت، از فیکسچرهای تیتانیومی استفاده می‌کنند تا آن را جایگزین ریشه دندان و پایه‌ای برای نصب روکش نمایند. سپس روکش‌ها را روی آن سوار می‌کنند و می‌توانند یک دندان کامل را بازسازی کنند. استفاده از این روش امروزه برای بازیابی قدرت جویدن و زیبایی لبخند بسیار کاربردی است.

فیلم واقعی قبل و بعد ایمپلنت دندان‌های جلویی

اجزای ایمپلنت دندان
اجزای ایمپلنت دندان

اجزای ایمپلنت

در مورد اجزای ایمپلنت باید گفت همانطور که در شکل نیز میبینید، ایمپلنت دندان خود از سه قسمت تشکیل شده است. این اجزاء عبارتند از:

پایه ایمپلنت یا فیکسچر: فیکسچر ایمپلنت جایگزین ریشه دندان شده و با ایجاد یک سوراخ در لثه، در استخوان فک جایگذاری می‌گردد تا با استخوان فک جوش خورده و پایه محکمی را برای اتصال روکش ایجاد نماید.

اباتمنت: قطعه‌ای میانی است که می‌تواند از جنس تیتانیوم، زیرکونیوم و طلا باشد و وظیفه آن ایجاد یک اتصال قوی بین روکش و پایه ایمپلنت است.

روکش: روکش یا پروتز دندانی قسمت نهایی و رویی است که بر روی اباتمنت و فیکسچر سوار شده و محکم می‌شود.

چه زمانی می‌توان برای ایمپلنت دندان اقدام کرد؟

فاصله بین کشیدن دندان و کاشت دندان چقدر باید باشد؟

همانطور که پیشتر گفته شد، ایمپلنت دندان روشی برای جایگزینی دندان از دست رفته است. در واقع ممکن است فرد به هر دلیلی از جمله تروما و وارد شدن ضربه، عفونت‌های شدید، بیماری و یا کشیدن دندان، یک یا چند دندان خود را از دست داده باشد. در اکثر موارد لازم است بیمار چند ماه صبر کرده تا شرایط این ناحیه بهبودپیدا کند و سپس اقدام به کاشت دندان کند.

ایمپلنت فوری چیست؟

با این وجود در برخی موارد در صورتی که شرایط لثه و استخوان فک به تشخیص متخصص ایمپلنت تا حد قابل قبولی آماده باشد، می‌توان دقیقاً در همان جلسه‌ای که دندان کشیده می‌شود، ایمپلنت دندان نیز قرار داده شود. به این روند کاشت دندان، ایمپلنت فوری (Immediate implant) گفته می‌شود.

طول عمر ایمپلنت دندان

به طور کلی طول عمر ایمپلنت دندان طولانی بوده و این درمان یکی از درمان‌های تقریباً دائمی محسوب می‌شود. مهمترین عامل افزایش طول عمر و ماندگاری ایمپلنت، مراقبت صحیح و رعایت بهداشت دهان و دندان است. البته علاوه بر میزان مراقبت اشخاص، جنس ایمپلنت و تبحر جراحل ایمپلنت نیز بسیار موثر است. هر چه ایمپلنت مقاوم‌تر باشد در نتیجه احتمال شکستگی نیز کاهش می‌یابد. از این رو توجه داشته باشید که مراجعه به پزشک متخصص و کلینیک مجهز از مهمترین مسائلی است که برای درمان ایمپلنت خود می‌بایست انتخاب نمایید.


روش‌های رایج ایمپلنت دندان

در ابتدا و پیش از هر جراحی لازم است شرایط بیمار بررسی شود. آزمایشات لازم همچون عکسبرداری، ارزیابی استخوان‌ها و دندان‌های مجاور ناحیه بی‌دندانی، مقاومت لثه و سلامت آن بررسی می‌شود. بعد از این مرحله و تشخیص جراح مبنی بر امکان انجام ایپلنت دندان، روش‌های مختللفی برای فرآیند کاشت دندان وجود دارد که مهمترین معیار برای انتخاب روش مناسب، وضعیت دهان و دندان بیمار است. دقت داشته باشید که تمامی این روش‌ها در واقع یکسان هستند و تنها در زمان انجام آن‌ها تفاوت وجود دارد. در ادامه سه روش رایج کاشت پایه ایمپلنت شرح داده شده است.

ایمپلنت دندان دو مرحله‌ای

مرحله اول: این روش ایمپلنت یکی از رایج‌ترین روش‌ها است. در این روش در ابتدا پایه ایمپلنت در محل بی‌دندانی در داخل استخوان فک و زیر لثه قرار داده می‌شود. در انتهای آن، بافت لثه بخیه لثه روی پایه بخیه زده شده و بسته می‌شود. به این ترتیب پایه ایمپلنت اصلا در داخل لثه دیده نمی‌شود.

مرحله دوم: بعد از گذشت حدود ۲ الی ۳ ماه و بهبودی بافت لثه و جوش خوردن استخوان فک با پایه ایمپلنت، بیمار مجدداً به کلینیک دندانپزشکی مراجعه می‌کند. بافت لثه با ایجاد یک برش کوچک کنار زده شده و هیلینگ کپ بر روی پایه قرار داده می‌شود.

به این ترتیب مراحل ایمپلنت تمام شده و تنها قرارگیری پروتز دندان (تاج ایمپلنت) باقی می‌ماند. به این ترتیب، مجدداً لازم است بعد از دو هفته بیمار مراجعه کرده و هیلینگ برداشته شده، اباتمنت نصب شده و قالب گیری انجام می‌شود. بعد از آماده سازی روکش، پروتز دندانی بر روی اباتمنت کار گذاشته می‌شود.

مراحل ایمپلنت دندان
مراحل ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان یک مرحله‌ای

مرحله اول: در صورتی که بافت لثه و استخوان فک اجازه دهد می‌توان هیلینگ کپ را نیز همزمان با پیچ ایمپلنت کار گذاشت. در این روش بعد از قرارگیری پایه ایمپلنت در داخل استخوان فک، هیلینگ کپ نیز بروی آن قرار گرفته و از لثه بیرون می‌زند.

به این ترتیب بعد از گذشت ۲ الی ۳ ماه بیمار مجدداً مراجعه کرده و بعد از برداشتن هیلینگ، اباتمنت کار گذاشته شده و قالب‌گیری می‌شود. در نهایت بعد از آماده شدن پروتز، روکش دندانی بر روی اباتمنت قرار داده می‌شود.

ایمپلنت یک روزه

در صورتی که شرایط لثه و استخوان بسیار آماده باشد، می‌توان در همان جلسه‌ای که دندان کشیده می‌شود، پایه ایمپلنت نیز در داخل فک قرار داده شود. همچنین در صورت تشخیص دندانپزشک می‌توان قالب‌گیری کرده و پروتز موقتی نیز بر روی آن نصب شود. این روش باعث پر شدن جای خالی دندان می‌شود و به همین خاطر برای ایمپلنت دندان‌های جلویی بسیار مناسب است. در نهایت بعد از ۲ الی ۳ ماه روکش اصلی بر روی دندان قرار داه می‌شود.

برای امکان سنجی ایمپلنت یک روزه فرم زیر را پر کنید


عملکرد ایمپلنت دندانی چگونه است؟

فیلم ایمپلنت دندان واقعی

ایمپلنت های دندانی دقیقا همانند یک دندان طبیعی عمل می‌کنند تا جایی که فرد بعد از کاشت دندان، متوجه تفاوت آن با دندان‌های طبیعی خود نخواهد شد. ایمپلنت‌ها یک درمان سالم و مطمئن هستند. تا زمانی که از ایمپلنت‌ها مراقبت شود و استخوان‌های فک شرایط لازم برای نگهداری را داشته باشند، این درمان، یک درمان دائم برای دندان‌های از دست رفته خواهد بود.

در چه مواردی کاشت دندان انجام می‌شود؟

۱. زمانی که یک دندان یا چندین دندان بر اثر عوامل گوناگونی از دست رفته باشند، برای جایگزینی دندان از دست رفته، از ایمپلنت استفاده می‌شود. در چنین مواردی ممکن است جابجایی دندان‌های مجاور، فضای خالی نامناسبی ایجاد کند.
۲. گاهی به صورت مادرزادی برخی از دندان‌ها، رویش نمی‌کنند. برای پر کردن فضای خالی این دندان‌ها، از کاشت دندان استفاده می‌شود.
۳. زمانی که دندان‌های از دست رفته، تاثیر نامناسبی بر ظاهر فرد بگذارد، باید کاشت دندان انجام گیرد تا زیبایی لبخند، مجدداً به صورت فرد بازگردد.

ایمپلنت دندان برای چه افرادی مناسب نیست؟

کاشت دندان یا همان ایمپلنت دندان به این معنی است که قرار است یک جسم خارجی به عنوان پایه ایمپلنت در داخل لثه و استخوان فک قرار بگیرید. بنابراین حتماً باید فرد شرایط لازم برای انجام این درمان را داشته باشد. در برخی موارد به دلیل ابتلا به بعضی از بیماری‌ها و مواردی دیگر ممکن است بیمار امکان کاشت دندان نداشته باشد.

> افرادی که سن کمی دارند (زیر ۲۰ سال) به دلیل عدم تکمیل رشد فک باید صبر کنند تا بعد از اتمام رشد فک اقدام به ایمپلنت دندان کنند؛ در غیر اینصورت درمان آن‌ها موفق نخواهد بود.
> افرادی که اعتیاد به استعمال دخانیات دارند، معمولاً کاشت دندان برایشان موفقیت‌آمیز نخواهد بود.
> افرادی که سابقه شیمی درمانی داشته و یا به بیماری‌هایی مانند دیابت و یا پوکی استخوان مبتلا هستند، نیز ممکن است ایمپلنت دندان برایشان ناموفق باشد.

ایمپلنت دندان تحت سدیشن (ایمپلنت آرامبخشی)

بسیاری از افرادی که کاندید ایمپلنت دندان هستند، ممکن است بنا به دلایل متعددی مانند ابتلا به بیماری‌های زمینه‌ای در طی انجام جراحی ایمپلنت دچار مشکل شوند. ایمپلنت آرامبخشی روشی نوین است که در طی جراحی ایمپلنت دندان بیمار به یک خواب عمیق رفته و بدون هیچ احساس ناخوشایندی برای وی جراحی انجام می‌شود. از سویی دیگر، ایمپلنت تحت آرامبخشی سبب می‌شود جراح ایمپلنت به خوبی بتواند شرایط بیمار را کنترل کرده و روند جراحی با کیفیت بالاتری انجام شود.

فیلم ایمپلنت دندان واقعی بدون هیچ احساس دردی

در صورتی که مایلید ایمپلنت آرامبخشی انجام دهید، اطلاعات خود را در فرم زیر ثبت کنید.


انواع ایمپلنت بر اساس نوع پروتز آن

ایمپلنت دندان بر اساس نحوه اتصال پروتز، به دو نوع ایمپلنت‌های سمان شونده و ایمپلنت پیج شونده تقسیم می‌شوند. ایمپلنت‌های پیچ شونده به دلیل عدم ایجاد التهاب در اطراف لثه دندان کاشته شده، برداشتن راحت‌تر پروتز و مورادی از این دست برتری بیشتری نسبت به پروتزهای سمان شونده دارد.


انواع ایمپلنت بر اساس تعداد دندان‌ها

برای کاشت دندان محدودیتی از نظر تعداد دندان‌ها وجود ندارد. از یک دندان تا یک مجموعه کامل دندان‌ها را می‌توان ایمپلنت کرد. البته این موضوع کاملا به شرایط بیمار بستگی دارد.

ایمپلنت یک دندان
ایمپلنت یک دندان

ایمپلنت یک دندان

در صورتی که بیمار یک دندان خود را از دست داده باشد و این فضای بی‌دندانی میان دو دندان سالم باشد، بهترین شکل درمان، ایمپلنت همین یک دندان است. برخی از پزشکان برای پر کردن این فضای بی‌دندانی، از روش بریج (پل دندانی) استفاده می‌کنند؛ باید در نظر داشت که در این صورت دو دندان سالم مجاور برای قرارگیری بریج تراش داده می‌شوند و این دندان‌های سالم آسیب‌پذیر خواهند شد؛ به همین خاطر تقریباً روش بریج بر پایه دندان‌های طبیعی منسوخ شده است.

ایمپلنت چند دندان مجاور هم

در صورتی که بیمار بیش از یک دندان را در مجاورت هم از دست داده باشد، می‌توان روش‌های درمان متعددی را در نظر گرفت. به عنوان مثال در صورتی که سه دندان مجاور هم خالی باشند، می‌توان هر سه دندان را ایمپلنت کرد و یا در جهت پرداخت هزینه کمتر دو دندان را ایمپلنت کرده و به عنوان پایه در نظر گرفت و یک روکش سه تایی برای این ناحیه قرار داد.

ایمپلنت چند دندان مجاور هم
ایمپلنت چند دندان مجاور هم
ایمپلنت کامل دهانی یا فول موس (full mouth implant)
ایمپلنت کامل دهانی (full mouth implant)

ایمپلنت کامل دهانی یا کل فک

در حالتی که بیمار هیچ دندانی در فک خود نداشته باشد می‌توان از طرق روش ایمپلنت کامل فک یا ایمپلنت کل دهان این مشکل را برطرف کرد. به این ترتیب تعدادی پایه ایمپلنت (تقریباً ۱۰ تا در هر فک) قرار داده شده و روکش‌های بریج چسبیده به هم بر روی آن سوار کرد.

اوردنچر بر پایه ایمپلنت

روش دیگری که برای درمان بی‌دندانی برای کل دندان‌های یک فک وجود دارد، اوردنچر است. در این روش تعدادی پایه ایمپلنت (تقریباً ۴ تا) در داخل فک قرار داده شده و به جای اینکه بر خلاف روش ایمپلنت کل فک، به جای تاج دندانی، تعدادی گیره قرار داده می‌شود و سپس یک پروتز مصنوعی کامل یک فک بر روی آن سوار می‌شود.

اوردنچر بر پایه ایمپلنت
اوردنچر بر پایه ایمپلنت

شما به چند ایمپلنت دندان نیاز دارید؟ با استفاده از مشاوره رایگان در واتس اپ ما به صورت رایگان شما را راهنمایی خواهیم کرد.


بهترین برندهای ایمپلنت

ایمپلنت دندان توسط شرکت‌های مختلفی ساخته و ارائه می‌شود که مطمئناً تفاوت کیفیت ساخت آن‌ها در نتیجه درمان بیمار بسیار موثر خواهد بود. در بین تمامی برندهای شناخته شده دنیا، ایمپلنت‌های سوئیسی، آمریکایی و کره‌ای بسیار شناخته شده هستند. کیفیت ایمپلنت‌های سئویسی که تحت دو برند بسیار معروف اشترومن و نئودنت به بازار عرضه شدند، در کنار تخصص جراح ایمپلنت می‌تواند بهترین نتیجه کاشت دندان را برای بیمار رقم بزند. در کلینیک تخصصی سیمادنت از ایمپلنت‌های سوئیسی و کره‌ای استفاده می‌شود تا احتمال بروز هر گونه ریسکی را در طی این جراحی مهم به حداقل برساند.

ایمپلنت اشترومن

بهترین ایمپلنت دنیا

ایمپلنت نئودنت

ایمپلنت سوئیسی با کیفیت

ایمپلنت کره‌ای

ایمپلنت کره‌ای با هزینه مناسب‌تر

مهم‌ترین شرایط قبل از ایمپنت دندان

تا به الان قطعاً می‌دانید که برای انجام یک ایمپلنت دندان موفق، سلامت لثه و تراکم کافی استخوان دو فاکتور اساسی و مهم هستند. در نتیجه در صورتی که مانعی بر سر راه هر یک از این دو مورد وجود داشته باشد، لازم است پیش از اقدام به ایمپلنت دندان، در ابتدا شرایط لازم را فراهم نمود.

سلامت لثه قبل از کاشت دندان

پایه دندان کاشته شده قرار است دقیقاً مشابه ریشه دندان طبیعی باشد بنابراین وضعیت لثه برای انجام درمان موفق بسیار اهمیت پیدا می‌کند؛ پیش از انجام ایمپلنت در ابتدا وضعیت لثه بیمار از نظر عدم وجود عفونت لثه و همچنین وجود بافت لثه کافی در ناحیه بی‌دندانی بررسی می‌شود. در صورتی که بیمار عفونت فعال در ناحیه داشته باشد باید در ابتدا این عفونت درمان شده و سپس اقدام به کاشت دندان کرد.

پیوند لثه قبل از ایمپلنت

بسیاری از افراد به دلایل مختلف از جمله ابتلا به بیماری‌های لثه، بهداشت نامناسب و یا عادات غلط مانند سیگار کشیدن ممکن است دچار تحلیل لثه شوند. در نتیجه در صورتی که بافت لثه کافی در ناحیه بی‌دندانی وجود نداشته باشد باید در ابتدا پیوند لثه انجام داد. در صورتی که ایپلنت دندان انجام شود ممکن است با تحلیل رفتن لثه حتی بعد از کاشت دندان نیاز به پیوند لثه وجود داشته باشد.

پیوند استخوان قبل از ایمپلنت

قرار است در طی فرآیند ایمپلنت، پایه تیتاتینیوم به استخوان‌های فک به خوبی متصل شده و جوش بخورد؛ بنابراین حتماً باید تراکم استخوانی به اندازه کافی باشد. در غیر اینصورت متخصص ایمپلنت با اضافه کردن پودر استخوان در ناحیه مورد نظر، تراکم استخوانی مورد نیاز را فراهم می‌کند.

لیفت سینوس قبل از ایمپلنت

در صورتی که نیاز به کاشت دندان در فک بالا باشد، ممکن است به دلایل مختلفی از جمله ژنتیک، ابتلا به بیماری و یا مواردی دیگر، سینوس‌ها فضای زیادی را اشغال کرده و در نتیجه بافت استخوانی کافی وجود نداشته باشد. در نتیجه ابتدا باید سینوس بالا برده شود و فضای کافی برای استخوان فک فراهم شود.


بعد از ایمپلنت دندان چه می‌شود؟

بعد از قرار دادن پایه ایمپلنت، استخوان فک باید بر روی آن رشد کند و به پایه تیتانیومی متصل شود. معمولاً چند ماه، این فرایند به طول می‌انجامد. این فرآیند معمولاً دو الی ۳ه ماه زمان می‌برد؛ در صورتی که دندان پس از این مدت دچار عفونت ایمپلنت و یا تورم شده باشد، یکی از علایم پس زدن ایمپلنت دندان است. بنابراین حتماً باید در اسرع وقت به دندانپزشک خود مراجعه کرد.

مراقبت‌های بعد از ایمپلنت دندان

از مهمترین عوامل در روند درمان مراقبت و رعایت بهداشت در طول دوره درمان و همچنین پس از درمان می باشد. از این رو مراقبت هایی نیز برای سرعت بخشیدن به روند درمان و ترمیم بخیه پس از ایمپلنت وجود دارد.

برای بهبود شرایط جراحی ایمپلنت می بایست به خوبی استراحت کنید و از فعالیت های سنگین حداقل تا ۴۸ ساعت خودداری نمایید. از کمپرس یخ برای بهبود تورم نیز می توانید استفاده کنید. همچنین لازم به ذکر است که از مشروبات الکلی و سیگار پس از درمان دوری کنید زیرا سبب ایجاد عفونت بر روی قسمت جراحی شده می شود.

برای شستشوی دهان نیز از دهانشویه و آب ولرم استفاده نمایید از مسواک کشیدن بر ناحیه جراحی شده بپرهیزید. اما همواره توجه داشته باشید که پس از هر وعده حتما دهان و دندان خود را تمیز نمایید.

استفاده از مواد غذایی نرم نیز در طول هفته اول درمان توصیه می شود. همچنین از جویدن مواد غذایی و فشار آوردن بر دندان خودداری نمایید تا فشاری بر روی بخیه وارد نشود.

هزینه کاشت دندان

توجه داشته باشید که کاشت دندان یک جراحی چند مرحله‌ای است که توسط دو دندانپزشک متخصص (متخصص ایمپلنت و متخصص پروتز دندانی) انجام می‌شود. عوامل متعددی بر قیمت ایمپلنت دندان موثر خواهد بود از جمله موارد زیر:

  • تبحر و مهارت دندانپزشک معالج
  • برند ایمپلنت
  • جراحی‌های پیش نیاز ایمپلنت
  • تکنولوژی‌های مورد استفاده برای کاشت دندان

سوالات متداول ایمپلنت دندان

انواع ایمپلنت دندان چیست؟

ایمپلنت به نوع درمانی گفته می‌شود که برای دندان‌های از دست رفته مورد استفاده قرار می‌گیرد. انواع ایمپلنت به صورت تک مرحله‌ای و دو مرحله‌ای و فوری می باشد که نوع مناسب درمان توسط پزشک متخصص برای هر بیمار تشخیص داده می‌شود.

آیا ایمپلنت دندان عوارض دارد؟

سوالی که برای کاشت دندان با درمان ایمپلنت پیش می‌آید در خصوص عوارض ایمپلنت است که می‌توان بیان داشت در صورتی که شما نزد متخصص ایمپلنت دوره درمان خود را بگذرانید، نیاز نیست نگرانی در این خصوص داشته باشید.

مراحل ایمپلنت دندان چقدر طول می‌کشد؟

ایمپلنت دندان در کل فرایندی طولانی است. اما مدت زمان ایمپلنت دندان برای هر فردی می‌تواند متفاوت باشد. از طرفی خیلی از افراد برایشان مهم است که بدانند ایمپلنت دندان چقدر طول می‌کشد و بعد از چه مدتی صاحب دندان های زیبا و طبیعی می‌شوند. یکی از این تفاوت ها در میزان تراکم استخوان های فک است. اگر خیلی خوش شانس باشید می‌توانید از ایمپلنت های فوری استفاده کنید. یعنی بعد از کشیدن دندانتان، بلافاصله کاشت ایمپلنت انجام می‌شود. اما اگر تراکم استخوان کافی نداشته باشید، نزدیک به ۷ ماه پروسه ایمپلنت طول می‌کشد.

مشاوره حضوری ایمپلنت دندان در شمال تهران

اگر ساکن مناطقی همانند نیاوران، اقدسیه، زعفرانیه، جردن، شریعتی، میرداماد، پاسداران و سایر محله‌های این مناطق هستید و برای انجام ایمپلنت دندان قصد مراجعه به یک مرکز تخصصی دندانپزشکی در شمال تهران را دارید، می‌توانید به مطب شریعتی سیمادنت مراجعه نمایید.

آدرس: تهران،شریعتی، بین میرداماد و ظفر، خیابان منظرنژاد،ساختمان پزشکان منظرنژاد، طبقه ۳، واحد ۱۱

کلینیک شریعتی سیمادنت

مشاوره حضوری ایمپلنت دندان در غرب تهران

علاوه بر مناطق شمالی تهران، کلینیک سیمادنت در غرب تهران نیز شعبه‌ای دیگر دارد و شما می‌توانید برای دریافت مشاوره حضوری و نیز انجام ایمپلنت دندان به شعبه ستارخان سیمادنت مراجعه کنید. در نتیجه اگر ساکن مناطقی همانند صادقیه، ستارخان، مرزداران، جنت آباد، سعادت آباد یا حتی کرج هستید قصد مراجعه به یک مرکز تخصصی دندانپزشکی در اطراف منزل خود را دارید، می‌توانید به مطب ستارخان سیمادنت مراجعه نمایید.

آدرس: تهران، خیابان ستارخان، بین خیابان شادمهر و بهبودی، ساختمان پزشکان ستارخان، طبقه ۵

کلینیک سیمادنت ستارخان
به اشتراک بگذارید :
[addtoany]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مشاوره آنلاین